Relatietherapie Amsterdam

Relatietherapeuten in Amsterdam
Op dit moment hebben we op deze website geen relatietherapeuten die jullie kan helpen. Maar de collega van ons van Psyned kunnen jullie wel helpen met relatieproblemen. Meer weten over de Psyned relatietherapeuten bekijk dan de website: relatietherapie Amsterdam of bel met 020 – 2610455 voor meer informatie.

Met zijn tweeën lukt het niet meer. Jullie komen er niet uit, gesprekken hebben altijd dezelfde vorm en lopen op hetzelfde uit: niets. Goede vrienden of familie, ze hebben het misschien wel geprobeerd, maar het lukt niemand om door jullie heen te breken.

Het contact

Geen enkele relatie is hetzelfde. Bij jullie is de reden net zo uniek als bij een ander. Toch, vooral in hoe stellen (niet) met elkaar kunnen praten, zitten veel overeenkomsten. Vaak zondert één van de twee zich wat meer af, terwijl de ander alsmaar harder duwt en trekt. Of, als beiden duwen en trekken, is het constant hommeles. Het moeilijkst is het als jullie allebei van elkaar af bewegen. Bij Relatietherapie Amsterdam staat jullie omgang met elkaar centraal. Niet wie nu precies wanneer gelijk heeft of wie met het meest recht het meest gekrenkt is.

Relatietherapie is succesvol

Stellen in relatietherapie kunnen veel bereiken. In veel gevallen versterkt de band, krijgen beide partners meer energie en kracht om samen verder te gaan. Én met vreugde en voldoening te leven, ook buiten de relatie.

Bij Relatietherapie Amsterdam werken we aan het verbeteren van de communicatie, het opsporen en doorbreken van destructieve patronen, het verbeteren van jullie intimiteit, het gezamenlijk aanpakken van problemen met de kinderen of andere specifieke wensen. In plaats van te verzanden in geruzie en gesteggel kan ik jullie leren het proces in banen te leiden door het stopzetten van ruzies, het stellen van constructieve vragen, het geven van communicatieve oefeningen die richting oplossingen werken.

Relatietherapie Amsterdam – elkaar opnieuw zien

Jullie hebben wat met elkaar. Of je nu uiteindelijk besluit samen te blijven, of gescheiden verder te gaan, er is een leven gedeeld. Dat leven is van jullie en heeft waarde, veel waarde. Ooit zag je in elkaars ogen kansen, dromen, mogelijkheden. Ergens is dat vervlogen, niet de kansen, maar de blik. Veel stellen ervaren de therapie dan ook als het opnieuw kennis maken, maar nu mét de geschiedenis die je samen al hebt.

Contact

Heb je nog vragen over je relatie of wil je misschien meteen een afspraak plannen met Relatietherapie Amsterdam? Neem dan telefonisch contact op via 020 – 2610455 of vul het contactformulier in ter attentie van Relatietherapie Amsterdam.